Remo Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 PanowieKogo z Was będziemy gościć w Wawce na Moto-EXPO 02.02.?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja chcialbym zajrzec na Moto Expo ale jeszcze nie wiem jak bede dysponował czasem.Bo mam juz w garazu swoje nowe cacko czyli HD i musze przygotowac je do sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Remki jestescie poza moim zasiegiem ale dzieki za info o imprezie. Daniel gratuluje sprzeta i ciesze sie razem z Toba. Jak bys mogl pare fotek zapodac to milo by bylo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ja powoli dopieszczam swoją wirówkę...i trochę pomykałem po placu w firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 temperatura dzis mnie powalilatak cieplo byloale aura do bani :lapad: tylko na odpalenie sprzeta w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 dzisiaj łaziłem cały dzień w poszukiwaniu kasku (chce kupic moto w lbn) i pogoda mnie poprostu zachwycała :buttrock: , a jak facet mnie spytał czy juz jezdze i musi byc na teraz czy moze byc za tydzien to myslalem ze go udusze golymi rekoma. :icon_razz: brrr nigdy wiecej spacerów w taka pogode :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Artur najlepszego Ola, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Artur zdrowia zdrowia bo "pininundze to nie fszystko" :icon_exclaim: no i życzę Tobie także tego co sobie bym życzył-jak najszybszej wiosny i kolejnych tysięcy km w tym sezonie Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Najlepszego Arturo i szerokości.Ania i Remo Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Remo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Wszystkego Naj naj twoje zdrowie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Artur,życzę udanych wojaży i wszystkiego naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Dziękuje wszystkim bardzo za życzenia. Czujni jesteście myślałem, że nikt nie zauważy jak latka mi lecą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Pilotom,którzy zginęli w katastrofie samolotem CASA (*)(*)(*)Cześć ich pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Moja stoi i czeka na prawdziwą pogode. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi