MariuszJ Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Alex widzialem juz na samym poczatkuale to takie kosmetyczne niedociagnieciekazdy sie przeciez myli, a skoro tak jest znaczy ze pracy duuuuzopoczekamy da dlugie zimowe wieczoryi poprosi sie admina o korekte poniewazmoje uprawnienia nie siegaja tak daleko. Witammoże ktoś chętny na mały teścik wiedzy motocyklowej?ja miałem 14 pkt. na 21 :)kurcze a ja nie wiem ile mialem punktowtylko ze 23 m-ce zajalem i teraz nie wiem na jakie pyt zle odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) kurcze a ja nie wiem ile mialem punktowtylko ze 23 m-ce zajalem i teraz nie wiem na jakie pyt zle odpłe ja miałem 12 miejsce :icon_twisted: Edytowane 2 Października 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Chwalisz się...Powiedz ile punktów karnych zarobiłeś w swoim życiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Te-quila Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Coś teścik otwierać się nie chce Już się otworzył 13 / 20 pkt Twój wynik jest lepszy od 72.55% użytkownikówTwój wynik zajął 14 miejsce ale połowę strzelałem Edytowane 2 Października 2007 przez Te-quila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 a myślicie że ja połowy nie strzelałem?ale dzięki testowi już się dowiedziałem co to jest rozrząd desmodroniczny :biggrin: a co do punktów karnych to raz 3 albo 5 zgarnąłem więc nie jest tak źle :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 ja wtym sezonie 2X4 zarobilem :biggrin: wiec do 7 lipca 2008 z 8 punktami jezdze na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurgen2407 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 witam wszystkich motocyklistow mam pytanie jesii pogoda nie dopisze w niedziele pod hala to co w zwiazku z tym co robimty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 pogoda dopisze-musi bo my się spotykamy :icon_mrgreen: prognoza dla Włocławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Witam wszystkich :flesje: (jakoś nigdy wcześniej tu nie zaglądałem :crossy: )Co do tych wyjazdów mam do was małe pytanko jaką utrzymujecie prędkośc przelotową jadąc grupą :banghead: P.SWYNIK15/20 (75%)Twój wynik jest lepszy od 78.43% użytkownikówTwój wynik zajął 11 miejsce :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) przelotówka w granicach maks do 110 ale w większej grupie i tak wychodzi 80-90 więc jak dasz rade to zapraszamy serdecznie- niedziela o 10 pod Hale Mistrzów a w teście byłeś lepszy :banghead: ja miałem 14/20 Edytowane 6 Października 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 przelotówka w granicach maks do 110 ale w większej grupie i tak wychodzi 80-90 więc jak dasz rade to zapraszamy serdecznie- niedziela o 10 pod Hale Mistrzów a w teście byłeś lepszy :icon_razz: ja miałem 14/20 kurcze, żebym nie byl przeziębiony :icon_twisted: to już bym się szykował i pojechałbym tym swoim małym bzykiem :evil: A szykujecie coś jeszcze w tym sezonie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 no to prochy i do łóżka i kuruj się i przyjeżdżaj jutro :crossy: jak nie dasz rady w trasę jutro z nami to chociaż przyjedź przed 10 pogadać i przywitać się :icon_mrgreen: a czy szykujemy coś w tym roku jeszcze-pewnie że tak jak pogoda da żyćprzeglądaj na bierząco dział Włocławek to będziesz wiedział co i jak Pzdr. i dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ja się melduje cały, zdrowy i szczęśliwydzięki za wspólny wypad :icon_eek: za tydzień w niedziele jeśli pogoda nam nie pokrzyżuje planów to wstępnie już planowaliśmy wypad do Kruszwicy na Mysią Wieże i okolicewszystko zależy od pogody ale jeśli będzie ok to zapraszamy wszystkich co dziś byli i pozostałych chętnych Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 jutro moto do doktoracos sie zawory odzywaja :) wiec ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dojechaliśmy cali. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników niedzielnej wycieczki. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi