Remo Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Niedzielna wyprawa super ;) Szkoda, że musieliśmy urwać się wcześniej. Do Bydgoszczy chętnie bym śmignął ale muszę stawić się na ślubie kuzyna.Mam nadzieję, że jeszcze da się pojeździć zanim przyjdzie jesienna hekatomba pogodowa.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Piszę sie na Bydgoszcz.Proponuję wyjazd spod Guliwera o 9:00.Czekam na chętnych, pozdro. no chociaz jeden odwazny :biggrin: Alex pogoda tez dopisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) no ja niestety nie będę odważny :icon_biggrin: sobota, niedziela szkoła :evil: już się zaczeło :P także nici z Bydgoszczy i z umówionego śmiganka niedzielnego :buttrock: ahhh szkoda gadać........... Pzdr. z kroniki policyjnej Włocławka :bigrazz: "W sobotę tuz po godz.19 przy ul.Toruńskiej doszło do wypadku drogowego. 18-letni motocyklista jadąc z 17-letnim pasażerem, na skutek nadmiernej prędkości uderzył w pieszego przechodzącego w niedozwolonym miejscu. W wyniku tego zdarzenia motocyklista doznał złamania ręki, pasażer ogólnych potłuczeń. Do szpitala trafił również w stanie ciężkim poszkodowany pieszy." czyli jednak naszczęscie tylko obrażenia ogólne i nauczka na przyszłość Edytowane 25 Września 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Lukasz do ciebie to juz sie przyzwyczailemze nigdzie z nami nie jezdzisz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 dzięki dzięki ;) nie będę się nad tym rozwodził ale nie do końca masz racjea tym razem z tą szkołą to już się sam wkur..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 no patrzjak walniesz w stolto nozyce.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Witam,Ooops to i ja chyba sie wylamie...w piatek jade do Bielska na serwis..moze ktos ma ochote polatac po beskidzie ?? pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 dziekuje adminowion wie za co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Oczywiście także dołączam się do podziękowań dla amina. Oczywiście wszyscy wiemy za co dziękujemy. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 wiec przeczucia nie mylilywloclawek nie dojechal w sumie nie ma czego zalowac :crossy: :buttrock: :flesje: co ja gadamJEST :icon_razz: :biggrin: przeciez sie nie spotkalismy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no nie dojechał Włocławek nie dojechałja wczoraj miałem szkołe :buttrock: ale dziś naszczęście już nie :D i dlatego dozobaczenia wszystkim pod HM o 11 :crossy: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 no Lukasz teraz niestety ja bede mial przerwemaszynka do doktora idzie na regulacje :D a pogoda na razie dopisuje, ech :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam!widzę że Mariusz nam się wrypałeś na modratora na subforum :buttrock: ale narazie nie mam nic przeciwko a nawet zadobrze że zrobiłeś porządek z tematami i przesunełeś co trzeba i za to :) jak możesz to powiedz komu trzeba niech zmieni to"WłocławekSubforum dla motocyklistów z 3miasta i okolic przeznaczone do umawiania się na wspólne przejażdżki i imprezy"narazie nie jesteśmy jeszcze 3miastem :) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam,do ADMINA (Piter jest robota)na poczatek proponuje zmiane opisu subforum dla Wloclawka..nie wiem czemu ale w opisie Wloclawka wyswietla sie 3miasto...taki maly chochlik. pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Witammoże ktoś chętny na mały teścik wiedzy motocyklowej?ja miałem 14 pkt. na 21 :D Edytowane 1 Października 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi