Remo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 IgnerJa i Ania chętnie pośmigamy. :notworthy: O której w sobotę pod Guliwerem?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) a moze w piatek kolo 15 guliwer??byscie mnie troche odwiezli w strone borek :flesje: Edytowane 20 Września 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Stoi w piątek 15-sta Guliwer, was odprowadze. :biggrin: Bo niestety ja się nie wybieram :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 no i zajefajnie bo jutro kończe robote 15-16 i zanim się wyrobię to "napewno" zdąże Cie Mariusz odprowadzić :biggrin: !Remo myśle że niedziela-godzina obojętna jak dla mnie i jestem pod Guliwerem i chyba inni też będą mieli się łatwiej wyrwać pisz kiedy Ci pasuje w niedziele i jestem na bank :biggrin: Daniel co Ty na to?Wariat, Alex i reszta co wy na to? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 To proponuję 11-tą. Bo muszę dojechać z Płocka :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ok ja będę w Niedziele o 11 pod Guliwerem. A dzisiaj to zobaczę czy uda mi sie podjechać o 15 i może sie chociaż na chwile z wami spotkać ale to jeszcze nic pewnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) spoko niedziela o 11 pod Guliweremdo miłego :icon_mrgreen: pzdr. a i Remo jak na 11 to na 11 motorem a nie samochodem jak kiedyś :icon_mrgreen: Edytowane 21 Września 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Jak bum cykoria samochód porzucam już jutro rano :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 taa a pogoda dzis wymarzona danny wiem ze w piatek byles kolo 15 pod guliweremale szybko poszlo pakowanie( pewnie dlatego ze bez zony) :icon_razz: :biggrin: i bylem juz o 14 we wlocku- wybacz :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Witam!dzieki wielkie dla wszystkich za dzisiejsze :bigrazz: towarzystwo ilościowo i jakościowo dopisało a trasa naprawde fajna i oby więcej takichno i czekamy na resztę która ma się zalogować na tym forumnapewno ułatwi nam to kontakt w przyszłości Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 wiec panowie pucowac sprzetybo za tydz w sobote w bydzi sie spotykamy 29 września (sobota) 2007r. godz.11:00zapraszam motocyklistówna regionalne zakończenie sezonu motocyklowegoktóre odbędzie się przy ul. Fordońskiej 116 (Kartodrom)spotkanie przy grillu i wiele innych atrakcjiSerdecznie zapraszam czekam na chetnych :icon_mrgreen: :wink: :lalag: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Niedziele nam się udała aby więcej takich spotkani i przejażdżek. przejażdżek . :) A może więcej szczegółów na temat tego spotkania w Bydgoszczy Marjusz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 tez tylko tyle wiempozniej oczywiscie wszyscy sie zbieramy i jedziemy w jakas traskepewnie na tor do koronowa i na grilla do stopki moze wstepnie ustalimy, ze spotkamy sie pod marketem OBI w bydzikolo 10;45 czekamy do 11 i jazda na impre :) powrot kolo 16-17-ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam,Melduje sie prosto z Bieszczad..pogoda byla wymarzona !! lepszej nie moglismy zamowic. Bylo super..Zdjecia pojawia sie jak tylko uporam sie ze zgrywaniem z aparatu :D Pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 wiec panowie pucowac sprzetybo za tydz w sobote w bydzi sie spotykamy29 września (sobota) 2007r. godz.11:00zapraszam motocyklistówna regionalne zakończenie sezonu motocyklowegoktóre odbędzie się przy ul. Fordońskiej 116 (Kartodrom)spotkanie przy grillu i wiele innych atrakcjiSerdecznie zapraszam czekam na chetnych :biggrin: :icon_biggrin: :wink: :( Piszę sie na Bydgoszcz.Proponuję wyjazd spod Guliwera o 9:00.Czekam na chętnych, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi