danny Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Łukasz ja po 12 w niedziele jestem wolny wiec jak co to pisz smsa i sie spotkamy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witam, wróciłem szczęśliwie z Kletna. Jak zwykle było super, wspaniały klimat knajpy no i te góry. :flesje: Pogoda też nam dopisała a moja pani ma dosyć moto do końca roku, nakręciliśmy łącznie 900 km. :bigrazz: Teraz kolejny tydzień pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 no ja prawie 1400kma tak sie bawilismy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6600c895f6aa1515.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 No nieźle, nieźle. Pogratulować Waszmościom :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 To widze że impreza konkretładny kawałek asfaltu nawineliście na kołamoże może....... kiedyś kiedyś....... i ja się z wami wybiore dajcie linka do reszty zdjęć jak będziecie już mieli pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Lukasz w temacie kletna sa powklejane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam,Gratuluje wyjazdu i jak widac na zdjeciu mnostwa przygod i wspanialych widokow ;) pozazdroscic ;)Pzdwm,Alexp.s. trzymajcie kciuki za pogode w czwartek ruszam na Bieszczady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Trzymamy.ZI.GI co Ci się z moto przytrafiło na Kletnie? Na fotach jakieś zamieszanie wokół niego widać :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 wariat zaliczyl pewien zakret rowemi teraz zwie sie on zakretem wariata :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 no to widze że kolejny raz Wariat słupki na zakrętach kosił :wink: oj Wariat Ty to jednak jesteś Wariat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ożesz ty. Jestem pod wrażeniem. Czy to ten sam zakręt?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 pewnie jak wtedy strzepał kurz z kurtki i machnął do reszty-dawać za mną :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 nie nie to nie ten samto juz w samym kletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ludzie ludzie co robimy w łiknik?ja w sobote popołudniu jestem wolny i niedziela cała teżwięc czekam na chętnych na małe :buttrock: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 od piatku borkikole tomaszowa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi