igner Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ja odpadam niestety z tego zlotubyłem 5km od Borek a nawet w samych Borkach w zeszły weekend- naprawde fajne okolice i te zakręty lewo-prawo :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ja sie pisze na borkidomek zarezerwowanychyba ze bedzie lalo :cool: ja sie pisze na borkidomek zarezerwowanychyba ze bedzie lalo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Witam,niestety Borki nie dla mnie...musze teraz torche na d__sku posiedziec... :clap: Pzdrwm,Alex Edytowane 4 Września 2007 przez Alex_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 wrzucilem kilka fotek w Personal photo na bikerpics.. pzdwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ale do tego muzeum to bym sie chetnie wybraldaj jakies namiary, zabiore synow- uciesza sie bardzo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam,jesli tak sie podobalo to dorzucilem jeszcze kolejne fotki z muzeum..:icon_twisted:popytam o namiary na to muzeum bo naprawde warto tam jechac ! Pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 super na prawde superale te kaski na stole to chyba nie byly eksponaty?? :flesje: :crossy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 nie, akurat te kaski to nasza wlasnosc :) bylismy tam w 5 motorkow, czyli cala grupa, wracaja do kraju po zlocie jechalismy razem do Leczycy.. Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 WitamCzy jest ktoś chętny żeby wybrać się sobotnim popołudniem na wypadzik do Płocka na:http://www.agencjaido.pl/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Niestety nie mamy ostatnio pogody na moto, mam nadzieję że za tydzień będzie ładniej bo wybieramy się z moją lepszą połową do Kletna około 350 km. Wolałbym nie zmoknąć. Może jest ktoś chętny na ten wyjazd od czwartku wieczór do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 W sobotę w nocy w drodze z Płocka zebrałem niezły prysznic. Ale od czwartku ma być lepiej więc powinniście mieć fajną wyprawę. :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 taa pogoda zamowionaa kwietniu tez myslalem ze bedzie padalow czwartek wieczorem lalo jak..... :) a w piatek rano wstaje i niebo czysciutkie teraz wyjazd w czwarteki mam nadzieje, ze tez bedzie sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 taa pogoda zamowionaa kwietniu tez myslalem ze bedzie padalow czwartek wieczorem lalo jak..... ;) a w piatek rano wstaje i niebo czysciutkie teraz wyjazd w czwarteki mam nadzieje, ze tez bedzie sloneczkoBędzie słoneczko i BASTA !!!!!!!!!! Meeeee ;) PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Moze bysmy sie jakos spodkali w sobote Lukasz co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 bardziej bym był za niedzieląjutro ma padać podobno i z czasem gorzejco powiesz na niedziele?godzina obojętnie jakaktoś jeszcze chętny> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi