brudny77 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam Ktokolwiek mógłby się wypowiedzieć na temat tego kasku? Czy jest cichy? No i może troszkę porównania, jak to się ma do AGV STEALTH lub SUOMY VANDAL oraz SHOEI RAID II, choć wiem że ten ostatni to już raczej inna półka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboo Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Właśnie kupiłem Nolana N 84 Genesis. Nie mam z nim jeszcze wielu doświadczeń, bo wczoraj odbyłem w nim pierwsze jazdy. Kupiłem go kierując się opiniami, że to dobry i cichy kask. Po pierwszej jeździe stwierdzam, że faktycznie jest cichszy od tego co miałem wcześniej (staruteńki model Nolana i nieco nowszy HJC), choć jednak troszkę świszcze przy mocowaniach szybki. Jest jednak bardzo wygodny, nie ma w nim przeciągów i żadnych problemów z parowaniem. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi