barthezzz1 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 witam,poszukuje jakiejś miejscówki w Wawie żeby sobie pojezdic mówie tu o np jakis placyk czy cos bez innych uczestników jazdy najlepiej jakiś dłuższy odcinek czy ktoś wie gdzie takową znajde?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 witam,poszukuje jakiejś miejscówki w Wawie żeby sobie pojezdic mówie tu o np jakis placyk czy cos bez innych uczestników jazdy najlepiej jakiś dłuższy odcinek czy ktoś wie gdzie takową znajde??PozdrawiamNie jestem z wawy ale jedyne co ci mogę powiedzieć. Niedziela rano, godzina 6.00 Plac hipermarketu np Tesco. Plac jest ;) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Taaa, monitoring jest to jak walniesz jakiegos widowiskowego stuna to bedziesz mial filmik za free :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Nie jestem z wawy ale jedyne co ci mogę powiedzieć. Niedziela rano, godzina 6.00 Plac hipermarketu np Tesco. Plac jest :crossy: Ty kolego a Tesco to nie jest czasem czynne cała dobę? Co do placu to myślę, że najlepiej polecieć trochę katowicką i spróbować przy tych dużych halach rozładunkowych. Trzeba nawinąć parę kaemów, ale tam może być fajnie. Przetestuję w tym roku i dam znać, czy można tam spokojnie nap**dalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi