Radek Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam,Czy ktoś wie gdzie można zakupić , zamówić dobrze wykonane oparcie pasażera do Wildka? Znalazłem oparcia na stronie producenta Bartłomieja Sepioła i firmy RoadStyler lecz ich modele odbiegają od klasy Wildka. Może ktoś widział gdzieś używane orginalne oparcie (zaznaczam że nowe orginalne oparcie z yamahy na chwilę obecną przerasta moje możliwości finansowe :P ).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam,Czy ktoś wie gdzie można zakupić , zamówić dobrze wykonane oparcie pasażera do Wildka? Znalazłem oparcia na stronie producenta Bartłomieja Sepioła i firmy RoadStyler lecz ich modele odbiegają od klasy Wildka. Może ktoś widział gdzieś używane orginalne oparcie (zaznaczam że nowe orginalne oparcie z yamahy na chwilę obecną przerasta moje możliwości finansowe :icon_twisted: ).PozdrawiamA co jest nie tak z produktami firmy RoadStyler? Możesz rozwinąć ten wątek, że "odbiegają od klasy Wildka".Właśnie rozmyślam, czy się nie śmignąć do Włocławka po takie oparcie. Mam sobie darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A co jest nie tak z produktami firmy RoadStyler? Możesz rozwinąć ten wątek, że "odbiegają od klasy Wildka".Właśnie rozmyślam, czy się nie śmignąć do Włocławka po takie oparcie. Mam sobie darować?Stylistycznie odbiegają. Było na allegro oryginalne, ale chyba cena oscylowała w okolicach 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Radek a sprawdzales na moto roni :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dziś kupiłem sissybar z RoadStyler. Moim zdaniem jest za..bisty i bardzo pasuje "stylistycznie" do WildStara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi