klocek Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 witam jak w temacie-ma ktos moze swoje najlepsze sposoby mocowania motoru na przyczepce musi to byc konkret mocowanie bo jade az z anglii mam typowa przyczepke do przewozu motocykli,za jakie czesci najlepiej mocowac.prosze o poracy pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) ja wiozlem moje moto 300 km, tez na typowej przyczepce do motocykli musisz wjechac na jedna z szyn i przednim kolem do koncaw to prowadzenie, postaw na bocznej stopcei z te strony z ktorej jest stopka zamocuj pas od kirownicy do przyczepki i mocno go naciagnij(powinny byc na dole takie zaczepy)nastepnie przymocuj pas z drugiej strony (od kierownicy do przyczepki)i naciagnij go tak az moto sie wyprostuje a przednie amory prawie na maksa sie schowaja, moto musi stac prosto po tym zabiegu. potem przymocuj tylne kolo do szyny, bo jak na dziurach bedzie podskakiwac zeby nie wyskoczyl z szyny przednie tez warto zamocowac. i szerokiej drogi :icon_biggrin: pozdr Edytowane 21 Marca 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi