Gość Lukass Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Dwojka to zawsze najostrzej traktowany bieg we wszystkich motocyklach i najszybciej sie zuzywa A mógłbyś Adamie to troszke rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_19 Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Wez pod uwage ze w uzywanej skrzyni te same kola beda tez wyjechane i nawet jezeli teraz trzymaja to calkiem niedlugo moga przestac.Dwojka to zawsze najostrzej traktowany bieg we wszystkich motocyklach i najszybciej sie zuzywa - to co teraz wyglada na oszczednosc moze szybko okazac sie kosztowna pomylka. Adam M. Chyba mnie przekonales, mam zamiar tym motocyklem troche pojezdzic i chyba nie bede bawil sie w uzywane czesci, teraz wydam polowe mniej a zaraz bede musial do tego interesu dolozyc bo znowu sie popsuje i stwierdze ze jednak kupie nowe czesci, w zasadzie to za motocykl dalem smieszne pieniadze (4500zl za 98r) wiec moge sobie pozwolic na to zeby wsadzic tam nowe czesci :icon_mrgreen: Czekam do rozpoczecia sezonu w poznaniu i biore sie za rozbieranie...mam nadzieje ze w miare szybko sie z tym uporam bo chce sobie pojezdzic troszku :bigrazz: a bez tego drugiego biegu to juz nie to...:lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi