Skocz do zawartości

Rumunia-Karpaty 4-17 sierpnia

krisfazer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Tak naprawdę to wszystko już dograne, ale termin jest od 15 sierpnia.Tzn. My dwoje wyjeżdzamy z Polski i spotykamy się z Krzychem na Słowacji.

Jestem ZA. Termin też mi pasuje wiec gdyby jakieś konkrety to piszcie. Jak wspomniałem ( albo nie) jestem ja i kumpel na F 650. pozdrawiam

Wyjazd Doroty i Andrzeja zaplanowany jest na 15,16 sierpnia.Ja dołącze do nich w niedziele 19 sierpnia gdzieś na Słowacji albo Węgrzech (do ustalenia).No chyba że sobie odpuszcze MotoGP w Brnie to wyjedziemy razem.Planujemy dojechać do Konsatnti nad morzem Czarnym i powrót inną drogą zachaczając po drodze o Karpaty.Po drodze kilka noclegów w nie ustalonych jeszcze miejscach(zależy gdzie się nam spodoba)ale planujemy dzienny przebieg na około 500 km.Spanie w namiotach i kwaterach prywatnych.Ponieważ urlop będę miał do 31 shttp://forum.motocyklistow.pl/style_images/1/folder_post_icons/icon14.gif

http://forum.motocyklistow.pl/style_images...gifierpnia,więc 1 i 2 września powrót do Polski(przynajmniej ja, nie wiem jak Dorota z Andrzejem .Oni chyba dłużej)

• 3 tygodnie później...
Wyjazd Doroty i Andrzeja zaplanowany jest na 15,16 sierpnia.Ja dołącze do nich w niedziele 19 sierpnia gdzieś na Słowacji albo Węgrzech (do ustalenia).

Ale macie fajny termin... Może się spotkamy w trasie. Pewnie będę jechał sam ;).

Pozdrawiam.

Edytowane przez kermadec