Kunin Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 jakiej pomocy ?, miałem taki skuter :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Temat juz raczej nieaktualny bo problem został chyba rozwiązany a przynajmniej tak nam się wydaje. Pozdrawiam Edytowane 18 Marca 2007 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 aha no to oki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 kurde, przeciez pisalem jeszcze raz tekst o co mi dokladnie chodzi, ale go nie ma:/ potrzebowalem pozyczyc od kogos modul zaplonowy, ale znalazlem juz oryginal hondy na allegro. dzieki za zainteresowanie, bo ci najblizsi koledzy mnie malo ze olali, to jeszcze w balona zrobili :cool: :D :D temat (jak mod bedzie mial czas) do wywalenia. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi