xedos1 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witam, szukam i nigdzie nie mogę znaleść fajnej nakleiki na tył katamaranu, znalazłem TAKIE Interesuje mnie oczywiście Drag Star naklejka, czy ktoś z was jest w stanie wykonać taki projekt naklejki? Może macie na katamaranach jakiś wzór cruisera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witas39 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Na Allegro ostatnio dużo było możliwych naklejek,ewentualnie wpisz w Google :icon_mrgreen: :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam! ja właśnie kilka dni temu też zamówiłem korzystałem ztej oferty wybrałem model MT-14 bo mi się podobał :icon_mrgreen: ale oprócz tego chyba właśnie on najbardziej przypomina drag stara :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Byłem u kumpla w agencji reklamy, zrobił mi wzór drag stara (z oryginalnego zdjęcia yamahy na białym tle), rysunek ma za dużo szczegółów zeby go wyciąć na ploterze, więc szukam jakiegoś rysownika. Oto zdjęcie do przerobienia FOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Byłem u kumpla w agencji reklamy, zrobił mi wzór drag stara (z oryginalnego zdjęcia yamahy na białym tle), rysunek ma za dużo szczegółów zeby go wyciąć na ploterze, więc szukam jakiegoś rysownika. Oto zdjęcie do przerobienia FOTKA Corel OCR Trace ... w pakiecie Corela jest taki sprytny programik ktory zamienia rysunek rastrowy w wektorowy, mozna sobie ustawic poziom odwzorowywania kolorow.Twoj kumpel pewnie ma pakiet Corel Draw ... 10 sek roboty i juz jest rysunek wektorowy na ploter tnący. PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Wiesz, ale Tracem ciezko cos uzyskac, co daloby sie jakos latwo wyciac.Moim zdaniem trzeba sie recznie bawic, mi wyszlo cos takiego, artysta nie jestem, cos tam w reklamie sie bawie, mozna to troche przerobic jeszcze. To nie trudne, twoj kumpel powinien tez se poradzic i napewno zrobic cos takiego:PROBA Edytowane 20 Marca 2007 przez tomice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Tomice dzięki bardzo, naklejeczka wyszła luks (szkoda ze ma tak mało szczegułów), dam ja dziś na ploter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Przepraszam kolegów, ale próbujecie wyważać otwarte drzwi :icon_mrgreen: "Giełda Motocyklowa: Rysiek Brodziak, 49-306 Brzeg, skr. 17, tel.: 077 416 75 68, 602 868 329, mail: [email protected]Bardzo szeroka oferta, Drag wręcz idealny, różne kolory i wielkości. Mam na autach jego nalepki (właśnie Drag), wyglądają super, a i dobrze się trzymają :P PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Dzięki serdeczne za kontakt, zaraz dzwonie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi