Skocz do zawartości

Naklejka na katamaran

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam i nigdzie nie mogę znaleść fajnej nakleiki na tył katamaranu, znalazłem TAKIE Interesuje mnie oczywiście Drag Star naklejka, czy ktoś z was jest w stanie wykonać taki projekt naklejki? Może macie na katamaranach jakiś wzór cruisera?

Byłem u kumpla w agencji reklamy, zrobił mi wzór drag stara (z oryginalnego zdjęcia yamahy na białym tle), rysunek ma za dużo szczegółów zeby go wyciąć na ploterze, więc szukam jakiegoś rysownika. Oto zdjęcie do przerobienia FOTKA

Byłem u kumpla w agencji reklamy, zrobił mi wzór drag stara (z oryginalnego zdjęcia yamahy na białym tle), rysunek ma za dużo szczegółów zeby go wyciąć na ploterze, więc szukam jakiegoś rysownika. Oto zdjęcie do przerobienia FOTKA

Corel OCR Trace ... w pakiecie Corela jest taki sprytny programik ktory zamienia rysunek rastrowy w wektorowy, mozna sobie ustawic poziom odwzorowywania kolorow.

Twoj kumpel pewnie ma pakiet Corel Draw ... 10 sek roboty i juz jest rysunek wektorowy na ploter tnący.

Pozdrawiam

Kjujik

Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz:

Wiesz, ale Tracem ciezko cos uzyskac, co daloby sie jakos latwo wyciac.

Moim zdaniem trzeba sie recznie bawic, mi wyszlo cos takiego, artysta nie jestem, cos tam w reklamie sie bawie, mozna to troche przerobic jeszcze.

To nie trudne, twoj kumpel powinien tez se poradzic i napewno zrobic cos takiego:

PROBA

Edytowane przez tomice

Przepraszam kolegów, ale próbujecie wyważać otwarte drzwi :icon_mrgreen:

"Giełda Motocyklowa: Rysiek Brodziak, 49-306 Brzeg, skr. 17, tel.: 077 416 75 68, 602 868 329, mail: [email protected]

Bardzo szeroka oferta, Drag wręcz idealny, różne kolory i wielkości.

Mam na autach jego nalepki (właśnie Drag), wyglądają super, a i dobrze się trzymają :P

Pozdrawiam

Piotr