motoxl Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witam!Prawo jazdy na motocykl juz mam. Teraz chce zrobic na samochód. Jestem z Lublina a w Lublinie na egzamin czeka sie dwa miesiące :banghead: a zdawalnośc jest zaskakująco "wysoka" :P , wiec chciałbym zdac egzamin w ośrodku w Chełmie. Chciałbym aby ludzie z forum polecili mi jakas dobra szkołe :crossy: w której mógłbym dokupic sobie godziny aby poznac miasto. Moze ktoś tez mi powie na co mam uważac na egzaminie (jakies sczególne, nietypowe miejsca gdzie lubią oblewac) Zakładam ze pojezdze sobie po Chełmie motorkiem z 3 godziny samochodem 4 i spokojnie zdam :crossy: ... Z góry bardzo dziękuje.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 2-3h dokupionej jazdy i będziesz wiedział o różnych extrasach jak np. to sławne rondo o średnicy 3m :lalag: jutro powinienem dostać termin na examin to Ci napiszę kiedy mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ok fajnie. Dzięki za pomoc. B u nas w tym wordzie zdaje bardzo mało osób i czeka si na egzamin 2 miechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaH Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 powien ci szczerze ze zalezy na kogo trafisz ale na egazmin też się czeka miecha a nawet dłużej oblewają na rondzie kolo pwsz i na kamenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 powiedz mi jakie to ulice bo nie znam Chełma... Dopiero jak zapisze si ena egzamin wykupie jazdy i posmigam na moto w celu poznania miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi