mario33 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Prosba do moderacji szanownej - przywrocmy temat (nawet zamkniety) - potrzeba informacji jest wielka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Prosba do moderacji szanownej - przywrocmy temat (nawet zamkniety) - potrzeba informacji jest wielka... krasnoludy przykitrały... ale ja wiem gdzie :icon_mrgreen: sprawdź tu:http://forum.motocyklistow.pl/Kamieniec-Po...007-t59925.html:biggrin: ...i nikt go nie archiwizował... masz domyślnie ustawiony filtr coby nie listował Ci tematów, gdzie ostatnia odpowiedź była później niż 30 dni temu... kuknij na dolną część strony w danym dziale (np. Podróże) pozdr, w Edytowane 14 Marca 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ale i tak zamkniety więc trzeba pisać do Pawla .................... ale w sumie za wcześnie, dopiero Marzec :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Temat zamknąłem na życzenie Tomka Kulika. Zostanie odblokowany, jak się z tym do mnie zgłosi.Błagania innych na nic się nie zdadzą :) Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi