Aniol Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Zrobiłem sobie w mojej zJawie tarcze od etz, ale mam problem z pompką (korpus jest nowy). Brak jest ciśnienia. Klamka leci do samego dołu i wydaje dziwne dźwięki, jakby uciekało gdzieś powietrze. Tak sobie myślę, że może źle założyłem gumkę na tłoczek i przepuszcza. Dodam, że oring trzyma (narazie). Może jakiś wskazówki, co do konserwacji i montażu hamulca tarczowego (zacisku i pompki) od etz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 jeśli nie ma ciśnienia to znaczy że założyłeś na odwrót oring na tłoczek ..maiłem to samo w swojej etz :biggrin: po przełożeniu wszystko powinno byc ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 jeśli nie ma ciśnienia to znaczy że założyłeś na odwrót oring na tłoczek ..maiłem to samo w swojej etz :icon_mrgreen: po przełożeniu wszystko powinno byc ok..dokładnie o to chodziło. Złapał ciśnienie, to zaczął zewnętrzny oring na puszczać ale na to już znam sposób i nawet już zanabyłem drogą kupna/sprzedaży stosowny simmering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi