Robert.kor Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 teraz po tym wszystkim to ja jestem zielony :lalag: niewiem co mam wlać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Czy może ktoś sie wypowiedziec odnośnie Oleum Orlena Platinum czy jakos tak ;)? KLIK do stronki Orlenu WitamTak się składa, że moja NTV-ka jest zalana tym olejem. Sam nie mogę się jeszcze wypowiedzieć na jego temat ponieważ od zakupu zrobiłem dopiero jakieś 700km, do tej pory nie zauważyłem ubytku. Jednak poprzedni właściciel (nasz forumowicz) nastukał na nim kilkadziesiąt tysięcy km i nic szczególnego sie nie zdarzyło, zużycie wychodziło mu ok 0.3 litra. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi