Aster Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Hej.Potrzebuję danych na temat "materiałów eksploatacyjnych" przedniego zawieszenia w WSK. Tzn: ile jakiego oleju, jakie uszczelniacze i po ile, przydałby mi się też rysunek ze złożeniówki. Szukałem w archiwum ale nie znalazłem. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trophy 197 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 mam ksiazke do WSKi jak chcesz jakies fotki z rysunkami to daj meila!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 [email protected] Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi