Skocz do zawartości

CBR 1100XX 2003

flisert
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku wszystkim bardzo dziekuje za dobre słowa juz nie moge sie doczekac az temperatura bedzie odpowiednia by móc wypróbowac jak sprawuje sie w dalszych traskach.

Flisert piękny blackbird :crossy: Ze szczerego serca gratuluje i życze wielu przejechanych tysiecy kilometrów w bezawaryjnym i bezwypadkowym sezonie 2007 :)

Mozesz napisać coś o nim więcej? Gdzie go kupiłes,ile zapłaciłes za to cudo,gdzie chcesz nim głownie jeżdzic i opowiedz nam coś jeszcze,wszyscy jestesmy ciekawi :banghead:

No cóz postaram sie napisac co wiem. Motocykl zakupiony w Brzezinach koło Łodzi. Pan o nicku: moto-drom wystawia sprzety na allegro i z tad własnie miałem namiar na motocykl. Pojechałem obejrzalem, przejechalem sie i kupiłem. Facet przywozi motocykle z niemiec. Cena niech pozostanie tajemnica powiedzmy ze nie była to okazja ale motocykl jest naprawde zadbany i mało zniszczony i mysle ze dlatego bylo warto dac to pare złotych więcej

Gratulacje i żeby Ci w miarę paliła,bo oile pamiętam to cebra poprzednia lubiła sobie chlapnąć.Pzdr i do zobaczenia 15 kwietnia na Jasnej Górze.Będziesz?

No dokladnie, troche paliła :lalag: Na Jasnej Górze oczywiscie ze bede i nie wyobrazam sobie ze kogos nie bedzie :)