Budzik-WGR Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ajjj stan, gabaryty.......piekna!! Gratuluje i szerokości.... Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Na początku wszystkim bardzo dziekuje za dobre słowa juz nie moge sie doczekac az temperatura bedzie odpowiednia by móc wypróbowac jak sprawuje sie w dalszych traskach. Flisert piękny blackbird :crossy: Ze szczerego serca gratuluje i życze wielu przejechanych tysiecy kilometrów w bezawaryjnym i bezwypadkowym sezonie 2007 :) Mozesz napisać coś o nim więcej? Gdzie go kupiłes,ile zapłaciłes za to cudo,gdzie chcesz nim głownie jeżdzic i opowiedz nam coś jeszcze,wszyscy jestesmy ciekawi :banghead:No cóz postaram sie napisac co wiem. Motocykl zakupiony w Brzezinach koło Łodzi. Pan o nicku: moto-drom wystawia sprzety na allegro i z tad własnie miałem namiar na motocykl. Pojechałem obejrzalem, przejechalem sie i kupiłem. Facet przywozi motocykle z niemiec. Cena niech pozostanie tajemnica powiedzmy ze nie była to okazja ale motocykl jest naprawde zadbany i mało zniszczony i mysle ze dlatego bylo warto dac to pare złotych więcej Gratulacje i żeby Ci w miarę paliła,bo oile pamiętam to cebra poprzednia lubiła sobie chlapnąć.Pzdr i do zobaczenia 15 kwietnia na Jasnej Górze.Będziesz?No dokladnie, troche paliła :lalag: Na Jasnej Górze oczywiscie ze bede i nie wyobrazam sobie ze kogos nie bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi