Gość Occult Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam, Chcę kupić kombinezon dwuczęściowy. Zastanawiam się nad firmą, modelem. To już sporo kasy i chcę kupić coś na kilka sezonów. Mam do dyzpozycji ok 2500 PLN. Pomożecie ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Każda z tych firm na swój sposób jest dobra.Ja osobiście zaufałem alpinastars,teraz jest wyprzedaż więc zakupiłem kurtkę.Spodnie mam HG+buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ja niedawno kupiłem Suomy 2 częściowy. Miałem zamiar kupić Berika ale jakoś mi nie leżał. Te firmy które wymieniłeś to są jednymi z najlepszych albo nawet i najlepsze. Powinieneś przymierzyć klika modeli i wybrać jeden z nich. Ewentualne różnice będą naprawde niewielkie o ile w ogóle będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi