meko Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 szukam kompanow do wspolnych wypadow na zielonej wyspie :wink: pozdrawiam :) szukam kompanow do wspolnych wypadow na zielonej wyspie :) pozdrawiam :offtopic: no nie fajnie jest samemu sobie odpisywac ...wczoraj i dzis lacznie zaliczylem przejazczke ok 1400km niestety w pojedynke...a szkoda ... wciaz aktualne bo pogoda dopisuje :) pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasior Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam Tez jestem w Irlandii. narazie jezdze malym motorkiem bo tylko 125 ale niedlugo zmienie na ok 500 wiec wtedy moze cos bysmu skrecili. Pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasior Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 witamPisze ponownie. Nabylem Kawasaki ER5 i teraz bym byl chetny na jakies przejazdzki. Sa tu jacys motocyklisci w Irlandii ? Pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paveire Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Sa, sa, ale moto niestety w Polsce. Mam tu tez dwoch kumpli, Dublin, na Dragach 650, ale na dlugi weekend do Polski pojechali. Jest jeszcze milosz-rr w kilkenny, ale nie wiem, czy w Polsce swojego moto nie ma.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Siemka napisz do mojego kumpla na PW siedzi w Dublinie sporadycznie wpada na forum.. ja też mu dam znać o tej ,,akcji" akurat pojechał na moto i trzyma go w salonie hehehehe gs 650 F pozdro..może coś wymyslicie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 szukam kompanow do wspolnych wypadow na zielonej wyspie :icon_mrgreen: pozdrawiam :biggrin: witam , mieszkam w UK, ale b chetnie pojezdzilbym po Irlandii, zastanawiam sie czy sie nie wybrac na 2 - 3dni na przejazdzke, podajcie jakies info jak bedziecie mieli w planach jakis objazd wyspy, w czasie jakiegos weekenduPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Hejka!!! Byłem w te wakacje w Dublinie przez 4miesiące tam właśnie dorobiłem się nowego moto :) Podczas mojego pobytu zwiedziłem parę miejsc np największy wodospad w okolicy,Bray(jakieś tam górki nad morzem) itp, ale moja dziewczyna strasznie najarała się żeby tam wrócić i pozwiedzać bo naprawdę jest tam pięknie :crossy: Nie udało nam się zaliczyć wielorybów, delfinów i ogroooomnych klifów :flesje: Myślę dość poważnie nad powrotem tam, najpierw na zwiedzanko, ewentualnie po zwiedzanku zakręcić się za robotą. Na razie to są tylko plany bo muszę się obronić, ale jeśli ktoś z Was się tam wybiera to piszcie tu koniecznie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meko Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 hellooo :)no to spoko /ja rowniez nie proznowalem >>> jest juz pare maszyn na srodkowym wschodzie :)po anglii jezdzi sie wspaniale/ nikt sie nie ciagnie jak na zielonej wyspie/ale sa piekne drogi i miejscazorganizowac trzeba wiec jakis maly rajdzik , moge zorganizowac nocleg a kto wie z czsem mozna by zorganizowac wieksze spe(e)dy.mnie czeka po powrocie do domu bo jestem wlasnie w sopocie mala naprawa bo strzelil mi lancuch przy max. predkosci :/ i bede miec co robic przez pare dni...neta nie mam od 6 tyg.na nowej chacie wiec opcja skype feedback78 z mojej strony jest najlepsza forma komunikacji :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi