Ruleś Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Czołem potrzebuje na koniec tygodnia transport zeby przywiesc moto z Niemiec (Bremen) do Polski (Toruń).czy zna ktoś firme ktora zajmuje sie podobnymi rzeczami??mozecie cos dobrego polecic?? oczywiscie o kasie nie bede wspominal bo zasada chyba jest znana im taniej tym lepiej :( Z gory dziekuje za pomoc !!! pozdroRuleśp.s. :( archiwum dla pytajacych przejzalem i niestety nic konkretnego mimo przejzenia dobrych kilku stron postow nie znalazlem pozdro Edytowane 20 Lutego 2007 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Uderz do Klaudiusza. Jego kumpla kumpel się tym zajmuje. Na pewno ci da namiary. Sam miałem skorzystać z usług tego człowieka ale ostatecznie kupiłem moto w Polsce... Edytowane 20 Lutego 2007 przez ruso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Uderz do Klaudiusza. Jego kumpla kumpel się tym zajmuje. Na pewno ci da namiary. Sam miałem skorzystać z usług tego człowieka ale ostatecznie kupiłem moto w Polsce... Do którego Klaudiusza jest na forum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 tak, klaudiusz forumowy :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadera56 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 tak, klaudiusz forumowy :icon_biggrin: Temat już jest załozony tu http://forum.motocyklistow.pl/Pomoc-przy-p...iec-t66098.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi