senti Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Możliwe że czytałeś to co pisałem na innym forum, bo dubluję to co juz napisałem kiedyś na MotoX-tam jestem pod szyldem gajowy :D Z tą regulacją to...SX nie musiał być dostrajany do zmienionego wydechu. Prawdopodobnie drobne korekty strojenia trzeba by wprowadzać gdyby na tym dBkillerze jechane byłyby wszystkie biegi od początku do końca, z założeniem osiągnięcia 1 miejsca. W każdym razie oddawanie mocy, i zachowanie silnika było ok, żadnych złych objawów.Wcześniej napisałem że założeniem było zamontowanie/zdemontowanie w ciągu maks. 30 sekund, i miało to być niezauwazalne dla oka. Rozumiesz w czym rzecz, nie chcę do końca tego dopowiadać :biggrin:witam jak byś mógł zrobi zdjecia tego dbkilera jestem zainteresowany ma 125cr jezdze amatorsko potrzebuje własnie taki dbkiler zebym mógł spokojnie odjechac spod domu moto a po dojedzie do lasu bym to sciagał i jazda jesli bys cos takiego zrobił dla mnie jestem w stanie za niego zapłacic \z góry dzieki za odpowiedz Edytowane 11 Marca 2007 przez senti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi