abradas Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam mam CZ 250 cross silnik zakupiłem od toruńskiego klubu crossowego, jako nowyNap początku przez jakieś 2 lata nawet do niego nie zaglądałem,ale później wszystko zaczęło się j*b** ,najpierw psuło się sprzęgło z którym jakoś sobie poradziłem, ale potem coś nawaliło, cewki i świece zaczęły masowo sie palić (przepalać),zmieniłem kondensator, bo okazała się ze jest spalony, ale to i tak nic nie dało cewki i świece nadal się przepalały, wydałem na nie jakieś 200 zł. Wszystkich, którzy mogli by mi pomóc serdecznie o to proszę, z góry dziękuje :abradas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Witam mam CZ 250 cross silnik zakupiłem od toruńskiego klubu crossowego, jako nowyNap początku przez jakieś 2 lata nawet do niego nie zaglądałem,ale później wszystko zaczęło się j*b** ,najpierw psuło się sprzęgło z którym jakoś sobie poradziłem, ale potem coś nawaliło, cewki i świece zaczęły masowo sie palić (przepalać),zmieniłem kondensator, bo okazała się ze jest spalony, ale to i tak nic nie dało cewki i świece nadal się przepalały, wydałem na nie jakieś 200 zł. Wszystkich, którzy mogli by mi pomóc serdecznie o to proszę, z góry dziękuje :abradas 1. Takie motocykle remontuje sie co sezon lub częściej2. Tu dowiesz się wiecej http://www.czforum.er.pl/ Pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi