billy Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 witam jade na Słowacje za pare dni.jeśli ktoś ma ochote dołączyć ( nawet na godzine by sie przejechać kawałek razem) to zapraszam .Planuje być tam około tygodnia - w planie jazda 8) , dziennie około 200 km, a może i więcej..Prędkości nawet nie chopoperowe - około 70 - 80 km/h.Ja jade tak czy inaczej . jak ktoś ma ochotę to byłoby super.zawsze fajnie byłoby w grupie... Jak ktoś może coś polecić to byłoby też super... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a kiedy jedziesz? ja mam plan jechac do wegierskiej gorki w piatek po pracy czyli ok. 16.30 wyjazd z nowego sacza. w sumie moge jechac tam przez slowacje (lepsze drogi i mniej samochodow). jesli czasowo Ci odpowiada to mozemy smignac kawalek slowacja razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 witaj niestety w piątek wyjeżdżam prwdopodobnie około 23.00. :D z pod Łodzi więc na granicy byde dopiero około południa w sobote...Ale dzięki za oferte :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 plany mi sie zmienily, jesli bedziesz kolo poludnia w sobote na granicy to moge smignac kawalek w kierunku tatranskej lomnicy. A no i na jakiej to granicy bedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 plany mi sie zmienily' date=' jesli bedziesz kolo poludnia w sobote na granicy to moge smignac kawalek w kierunku tatranskej lomnicy. A no i na jakiej to granicy bedziesz ?[/quote']witamja wyjezdzam jutro w bieszczady , wyjazd o 6,30 rano bede w okolicy piwnicznej ,moze nawet i w. kontakt sms 00436641001040mile widziane zaproszenie do przenocowania :oops: :oops: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 plany mi sie zmienily' date=' jesli bedziesz kolo poludnia w sobote na granicy to moge smignac kawalek w kierunku tatranskej lomnicy. A no i na jakiej to granicy bedziesz ?[/quote']witamja wyjezdzam jutro w bieszczady ' date=' wyjazd o 6,30 rano bede w okolicy piwnicznej ,moze nawet i w. kontakt sms 00436641001040mile widziane zaproszenie do przenocowania :oops: :oops: pozdrawiam[/quote'] no i zalatwione :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 plany mi sie zmienily' date=' jesli bedziesz kolo poludnia w sobote na granicy to moge smignac kawalek w kierunku tatranskej lomnicy. A no i na jakiej to granicy bedziesz ?[/quote'] no i załatwione :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 wyjazd opóźniony o około 2 dni... Sory Redwater , chyba nie pojedziemy razem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 wyjazd opóźniony o około 2 dni... Sory Redwater ' date=' chyba nie pojedziemy razem :([/quote'] nic sie nie dzieje, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 witam serdeczne podziekowania dla kolegi REDIEGO i jego Wspanialej polowki za goscinnosc w piwnicznej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 nie ma za co Dakota, tylko szkoda ,ze nie moglem podjechac w bieszczady, a potem do iwonicza. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 witamteż wróciłemjeździliśmy troche z Peterm S.pogoda wspaniała, piekne góry MZ zachowywała się wyśmienicie pomimo upału. Każdemu polecam gorąco Słowację. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi