marijah Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Witam,Chcę kupić motor jednakże należę do osób niskich - 163cm pojemność 500-600 - motocykl sportowy.Może ktoś z was będzie w stanie poradzić. Wiem że można obniżyć kanapę w niektórych motocyklach. Przymierzałam się do kawasaki ninja - ziemi dotykam ale nie jest to jeszcze tak stabilne jak bym chciała. Proszę o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisuKostrzyn Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Myślę że idealny będzie Suzuki bandit 600. wspaniały motor na początek i kanapa nie jest zbyt wysoko usadowiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Skoro chcesz spróbować sporta na początek może motor z pojemnością 400ccm? Np. CBR400 lub ZXR400. Są znacznie żwawsze od Bandita i niższe od sportowej 600-ki, ale niewiele :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guz929 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 163cm to nie taka niska:) Napisz jeszcze jaki masz budżet.Kawa jest dosyć wysoka...Moja propozycja z pojemności 600 to Yamaha Thundercat. Motocykl bardzo wygodny, ekonomiczny,mocny jak na początek i szybki. Jeżeli trafisz na dobrą sztukę ze sprawną skrzynią to na pewno będziesz zadowolona. Idealnie nadaje się do szybkiej turystyki jak i do powariowania. Kolega który jest podobnego wzrostu bardzo dobrze się na nim czuje. Na Thundercat przelatałem 4 sezony bez żadnej awarii :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi