Kris_big Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 złaozyłeś tylko komin , czy robiłeś jakieś synchro??? pzdr Jedyne synchro jakie mozna zrobic to zalozyc PowerCommander i wrzucic odpowiednia mape lub indywidualnie dostroic na hamowni. Tego niestety nie zrobilem. Mam sam "komin", no moze poza tym ze wyrzucilem katalizator i dolozylem K&N filtry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin 80 Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Jedyne synchro jakie mozna zrobic to zalozyc PowerCommander i wrzucic odpowiednia mape lub indywidualnie dostroic na hamowni. Tego niestety nie zrobilem. Mam sam "komin", no moze poza tym ze wyrzucilem katalizator i dolozylem K&N filtry. I jak zachowuje się moto po tych zmianach? Ja na razie nie będę zmieniał wydechu z braku funduszy, zresztą nawet podoba mi się praca 12-nastki na seryjnym kominie, niby nie narzuca się otoczeniu, ale słychac basowy pomruk z tłumika i airboxu, żeby tylko ten komin nie był taki wielki :) . Chętnie posłucham jak chodzi twoja yoshimura, można by się ustawić gdzieś w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 I jak zachowuje się moto po tych zmianach? Ja na razie nie będę zmieniał wydechu z braku funduszy, zresztą nawet podoba mi się praca 12-nastki na seryjnym kominie, niby nie narzuca się otoczeniu, ale słychac basowy pomruk z tłumika i airboxu, żeby tylko ten komin nie był taki wielki :D . Chętnie posłucham jak chodzi twoja yoshimura, można by się ustawić gdzieś w weekend. wg. mnie super dzwiek, co do mocy to raczej ciezko powiedziec bez jakis sensownych pomiarow. Raczej zmiane trzeba traktowac w kategoriach wizualno-dźwiękowych :D A co do spotkania to bardzo chetnie sie ustawimy, ale zeby nie robic spamu to na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi