majkelpl Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam szanowne grono kolegów :icon_mrgreen: i zaraz prosze o wpisywanie nowych propozycji na spotkanko.Wstepnie ustalilismy z budzikiem ze w nastepna sobote ( 10 luty )posmigamy po Forest Park i moze zahaczymy o National Motor Museum :biggrin: Czekam na oferty i uwagi ......... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 czemu nie !!! po co stac jak mozna smigac he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Witam szanowne grono kolegów :eek: i zaraz prosze o wpisywanie nowych propozycji na spotkanko.Wstepnie ustalilismy z budzikiem ze w nastepna sobote ( 10 luty )posmigamy po Forest Park i moze zahaczymy o National Motor Museum :crossy: Czekam na oferty i uwagi ......... Jeszcze raz dzieki za dzisZa tydzien mam randke :rolleyes: :smile: i moze byc trudno wybrac sie na jednym moto w dalsza droge, ale kto wie zobaczymy.... :banghead: PS. Dotarlem do domu o 1800 z wynikiem na szafie 183 + 16 = 199m :buttrock: Jak pozostali jestem ciekaw :( Chodzi o ten wynik rzecz jasna :icon_eek: My brand new tyres :crossy: are sticky like shit to the wooley blanket :biggrin: ............Vivat BT020 Edytowane 3 Lutego 2007 przez ciarah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 no ja sumujac dzisiejszy dzien naliczylem 230 ale jeszcze rano bylem po olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Poczekajmy na paloocha ile On nastukal bo mial najdalej. :lapad: :crossy: U mnie na liczniku 173 mile, ale mialem troche zanim ruszylem.No i spalanie :lalag: kurde !!! palil mi jak smok !!!Wracajac musialem zatankowac przy 113 milach, czyli spalil mi 13 litrów na te 113 milNo, ale jak juz pisalem predkosci byly niezle ( 70-85 mil/h :icon_rolleyes: ) a wracajac z budzikiem caly czas bylo 80 mil/h :buttrock: Podtrzymuje w dalszym ciagu spotkanie w Forest Park.My z budzikiem mamy blisko, wiec jakos Wy musicie sie gdzies spotkac i potem ustalimy wspolne miejsce spotkania. Moze w takim miasteczku: Lyndhurst w srodku parku ??? :clap: :crossy: To jest pod Southampton przy A35 lub A337 Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Hejka Ja lacznie zrobilem 230mil, jestem zadowolony z osiagow mojej Yamki bo wracajac do domu trzylalem ok 100mph i spalanie wyszlo 5,8 - mniej niz maluch !!! Odnosnie spotkanka to jeszcze zobacze bo to bedzie zaraz po powrocie z polski ale temat bede sledzil i moze cos z tego wyjdzie.Mowilem ze meduzzz jest aktywny tylko pewnie cos mu wypadlo, moze nastepnym razem mu sie uda do nas dolaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meduzzzz Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Mowilem ze meduzzz jest aktywny tylko pewnie cos mu wypadlo, moze nastepnym razem mu sie uda do nas dolaczyc.Jest aktywny :cool: ale.... Jak juz pisalem moja praca to przede wszystkim weekendy, wiec na drugim spotkaniu nie liczcie na moja obecnosc. :lapad: :biggrin: Za jakis czas bede planowal wypad na Lands End(Kornwalia) miesiac: kwiecien dni: wtorek/sroda. Jakby co to zapodam szczegly moze ktos do mnie dolaczy ;) Na szkocje tez raczej nie wypali bo planuje w maju pzeprowadzke do Southampton(albo Poole). :buttrock: :biggrin: edit::biggrin: od tego walenia glowa w mur sobie jeszcze krzywde zrobie :wink: Edytowane 4 Lutego 2007 przez meduzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 witam , ja dotarlem troche pozno bo pojechalem po kwiatki do ASDY na urodziny. zrobilem ok 240 mil (z czego 40 z kwaitkami). No i jak dotarlem , to kwiatki sie same rozwinely od tej predkosci (biedne tulipany) :biggrin: . No a pozniej "poplynal rzeka alkohol" i nie moglem sie odezwac :notworthy: Wnioski , refleksje i spostrzezenia po zlocie: zajebiscie milo was poznac :clap: wyslijcie fotki na [email protected] do zobaczenia nastepnym razemboodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 No to fajowo ze imprezka sie podobala i zdazyles jeszcze bukiet zakupic :lalag: Zdjecia w mojej stopce. ;) ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 No to fajowo ze imprezka sie podobala i zdazyles jeszcze bukiet zakupic :lalag: Zdjecia w mojej stopce. ;) ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 cos tu sie cicho zrobilo, wiec co do wycieczki kolejnej integracyjenej - jak sie ociepli - sobota 10 luty:proponuje przejazd przez New Forest (dla tych co nie widzieli : tak naprawde to gorzytsy teren z wrzosowiskami ciagnacymi sie pod horyzont pelnych dzikich[czyt. wolnozyjacych] koni , dzikich krow [nie wiem czy swietych ale czesto wylaza na ulice i liza asfalt haha] i dzikich giant[o zgrozo] pigs ) i dojechac do Stonehenge, w drodze powrotnej mozna by zwiedzic katedre w Salisbury no i co Wy na to? p.s. uhu ha nasza zima zla dzis bylo minus 2 rano o 6ej , :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Spoko !!!Jestem jak zwylke za a nawet przeciw :icon_razz: Dzisiaj bylo rzeczywiscie zimno a straszyli ..... sniegiem ??? ;) Kolo 10 bede w Lyminghton po Twojej stronie :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Siema A ja wydrukowalem sobie fotki z naszego malego zlotu i powiesilem na skrzynce z narzedziami w pracy. Co chwile ktos podchodzi i pyta gdzie bylo tyle maszyn. Troche zimno sie zrobilo i wstyd powiedziec ale wzialem dzisiaj samochod do pracy. Ciekawe co sie urodzi do konca tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 z tak zapytam to sa jakies konkretne plany na weekend czy ylko propozycje.Palooch mozde my cos zmajstrujemy pozdro narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Plany sa takie ze smigamy do Forest Parku ajka Wam za daleko to mozecie gdzies sie kolo Londynu spotkac.My z budzikiem zaliczamy Forest Park, moze National Motor Museum ( jak bedzie otwarte ) :icon_exclaim: Budzik wspomnial cos o Stonehange, ale to jest odlozone na MARZEC !!! Teraz mozemy zaliczyc katedre w Salisbury :icon_exclaim: ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi