daro0071 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam,tez się piszę na spotkanie chociaż to będzie mój pierwszy zjazd, proszę o rezerwacje 1 dwójeczki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Daro, tu jest temat o zlocie, któy juz był... :icon_biggrin: Następny zlot w 2008. Trochę niżej... :wink: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam,tez się piszę na spotkanie chociaż to będzie mój pierwszy zjazd, proszę o rezerwacje 1 dwójeczki pozdrawiamDaro czy to nie ty ujeżdżasz niegdysiejszą Viróweczkę Hamira? Spotkanie Virago istotnie poniżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Ok Viragowcy, posiadacze i miłośnicy....Ustaliłem termin rozpoczęcia sezonu dla milośników Virago w Kletnie w "Bikre's Chojce" na 18-20.04.2008r. Szykować wolne, urlopy, kasę....o szczegółach poinformuję po Nowym Roku. Noclegi tradycyjnie przeze mnie....nie wiem jak będzie z noclegami przy knajpie, bo Wiedzimin od grudnia opuszcza swoja chałupę....ale o tym poinformuje Was w styczniu 2008r.... http://forum.motocyklistow.pl/Spotkanie-Vi...008-t86311.html Daro tu masz prawidłowy link do wpisu na 2008 a resztę uzgodnimy razem w faraonie na spotkaniu Edytowane 27 Listopada 2007 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 proszę o rezerwacje 1 dwójeczki ekhm a sa tam w ogole dwojeczki?? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi