ildiavolo Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Siemano! Moja propozycja:27.04 Spotykamy się wszyscy wieczorem lub popołudniu w Wiedniu (Ja załatwie darmowy nocleg)28.04 Jedziemy na zachód (Alpy)29.04 Gdzieś w Alpach (obojętne)30.04 Gdzieś w górach alpejskich01.05 Gdzieś na alpejskim szlaku02.05 Powoli wracamy z Alp jedziemy na wschód (Wiedeń)03.05 Mała wycieczka po Wiedniu (ja organizuję) i pożegnanie kolegów jadących do Polandii około godziny 14:0004.05 Rano jesteście w robocie czy gdzie tam chceta. Aha nie zostały ujęte w planie osoby które chcą się rozłączyć, no ale to gdzie i kiedy wyjdzie dopiero w trakcie. takie moje zdanie. I jak? Pozdr. :icon_mrgreen: ZŁY B. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Sorry juz nie aktualne ! Edytowane 15 Marca 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Nam opcja spotkania sie 27 w Wiedniu pasuje tym bardziej pewny nocleg!Stamtad mozna zrobic wspomniana wyzej trase i gdzies przenocowac.Koejnego dnia chielibysmy zejsc bardziej na poludnie europy- ale to jest jesczze do ustalenia. Mysle ze narazie zostanmy przy spotkaniu we Wiedniu i na miejscu obgadamy co kto chce zobaczyc i gdzie pojechac. Jedziemy napewno z Gliwic- jesli chce sie ktos dolaczyc do nas prosze pisac jesli chodzi o koszta to chcielibysmy zeby byly jaknajnizsze to oczywiste wiec opcje drogich noclegow odpadaja- namiot bedzie z nami tak czy siak. Edytowane 14 Marca 2007 przez tubapl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 spanie tylko na kwaterach wchodzi w gre bedze poprostu zimno a i pomysł z jedną miejscówka bedzie najleprzy bo spokojnie wszystko sie zwiedzi ulokowac sie gdzies w centrum Alpejskich gór i to bedze najleprze bezstresowe itd... wiec jak cos to tylko taka opcja wiec mozecie sie rozgladac ja niemam czasu szukac ale jak jakies konkretne propozycje bedą to prosze podawac cos sie wybierze... to wkoncu prawie za miesiac :D wiec konkrety panowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Jezeli opcja darmowego :crossy: noclegu kolo wiednia wchodzi w gre to mysle ze cel pierwszego dnia mamy ustalony, kwestia tlyko umowienia sie na godzine i miejsce startu. Kolejne dni mysle ze mozna ustalic w czasie pierwszj nocy...Teraz trudno przewidziec pogode itp wiec mozna co najwyzej zrobic rozne opcje - potem tylko wybrac. Il diavolo - jezeli sie zdeklarowales nas przyjac pierwszy dzien i dalej to aktualne to podaj jakies konkret miejsce, gdzie sie spotkamy. Godzina dojazdu oczywsice bedzie sliska- wczesniej po prostu zadzwonimy. Edytowane 17 Marca 2007 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A panowie ze tak sie zapytam ktos zabiera swoje kobitki bo niewiem czy moja nakręcac ???? jak tak to niech napisze :wink: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 wypad planujemy sziglowy :wink: z roznych przyczyn i warunkow :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Aha czyli mam nie namawiac kobitki bo bedze jej nudno samje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Nasze Zestawy Głosnomówiące zostają w domu. Ma to sporo zalet - Świety spokój, wygodniejsza jazda, mniejsze spalanie :notworthy: mniej niepotrzebnych przerw na sikanie. Ale oczywiście nie są zabronione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Siemano! Mój adres (i miejsce spotkania proponowane przezemnie) to:Linzerstrasse 103/141140 Wiedeń tel. +436769404476tel. +4369911544988 Wypadało by uprzednio zadzwonić abym był w domu! Pozdrosy :icon_mrgreen: ZŁY B. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 No spoko a jak ze spaniem jest tam u was jakis porking strzezony zeby maszynki zostawic i sie wyspac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix_ Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No to panowie czy ktos moze sie zdeklarowac na 100000000% ze jedze prucz mnie ???? ja na pewno bede jechal ale czy ktos jeszcze z polski hmmm... tylko zeby nie było pozniej ze nie jade :notworthy: :buttrock: jakos trzeba zaczac ten sezon :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No to panowie czy ktos moze sie zdeklarowac na 100000000% ze jedze prucz mnie ???? ja na pewno bede jechal ale czy ktos jeszcze z polski hmmm... tylko zeby nie było pozniej ze nie jade :buttrock: :banghead: jakos trzeba zaczac ten sezon :biggrin: :clap: bez paniki :buttrock: jeszcze zostal miesiac, zacznij motor przygotowywac. My tzn. Ja i Cisanybaniak :notworthy: jedziemy na pewno.Sa dwie opcje:Albo wyjedziemy w czwartek popoludniem- na sam nocleg do wiednia i potem nastepny dzien miec caly na Alpyalbo wyjedziemy w piatek rano- tak jak bylo wczesniej.Mi osobiscie podoba sie opcja 1 z tego wzgledu ze zyskamy dzien extra. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Wiec z tylu twardzieli wszyscy wymiękli poza Tubą i mną. Juz możecie żałować. Każdemu motocykliście moge teraz świadomie polecić Alpy. Jak ktoś sie wybiera tam - trzeba przejechać trasą z Włoskiej Cortiny - przez Bolzano aż do Insbrucka... ( oczywiscie wszystko bocznymi trasami) ! 300 km mega serpentyn, :smile: zajebiście. Tutaj wrzuciłem pare zdjęć: www.ral.pgr.clubnet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
full2g Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Wiec z tylu twardzieli wszyscy wymiękli poza Tubą i mną. Juz możecie żałować.Każdemu motocykliście moge teraz świadomie polecić Alpy. Jak ktoś sie wybiera tam - trzeba przejechać trasą z Włoskiej Cortiny - przez Bolzano aż do Insbrucka... ( oczywiscie wszystko bocznymi trasami) ! 300 km mega serpentyn, :icon_mrgreen: zajebiście. Tutaj wrzuciłem pare zdjęć: www.ral.pgr.clubnet.pl Witam , przez to że nie moglem sie zalogowac na forum przez ost czas uciekł mi wyjazd - co by nie powiedzec zycia :biggrin:Jesli jeszcze kiedys bedziecie sie wybierac w tamte rejony - jade z Wami PozdrawiamTomek Siemianowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi