Skocz do zawartości

Majowy wypad w Alpy

tubapl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano!

Moja propozycja:

27.04 Spotykamy się wszyscy wieczorem lub popołudniu w Wiedniu (Ja załatwie darmowy nocleg)

28.04 Jedziemy na zachód (Alpy)

29.04 Gdzieś w Alpach (obojętne)

30.04 Gdzieś w górach alpejskich

01.05 Gdzieś na alpejskim szlaku

02.05 Powoli wracamy z Alp jedziemy na wschód (Wiedeń)

03.05 Mała wycieczka po Wiedniu (ja organizuję) i pożegnanie kolegów jadących do Polandii około godziny 14:00

04.05 Rano jesteście w robocie czy gdzie tam chceta.

Aha nie zostały ujęte w planie osoby które chcą się rozłączyć, no ale to gdzie i kiedy wyjdzie dopiero w trakcie. takie moje zdanie.

I jak?

Pozdr.

:icon_mrgreen: ZŁY B. :lalag:

Sorry juz nie aktualne !

Edytowane przez ks-rider

Nam opcja spotkania sie 27 w Wiedniu pasuje tym bardziej pewny nocleg!

Stamtad mozna zrobic wspomniana wyzej trase i gdzies przenocowac.

Koejnego dnia chielibysmy zejsc bardziej na poludnie europy- ale to jest jesczze do ustalenia.

Mysle ze narazie zostanmy przy spotkaniu we Wiedniu i na miejscu obgadamy co kto chce zobaczyc i gdzie pojechac.

Jedziemy napewno z Gliwic- jesli chce sie ktos dolaczyc do nas prosze pisac

jesli chodzi o koszta to chcielibysmy zeby byly jaknajnizsze to oczywiste wiec opcje drogich noclegow odpadaja- namiot bedzie z nami tak czy siak.

Edytowane przez tubapl

spanie tylko na kwaterach wchodzi w gre bedze poprostu zimno a i pomysł z jedną miejscówka bedzie najleprzy bo spokojnie wszystko sie zwiedzi ulokowac sie gdzies w centrum Alpejskich gór i to bedze najleprze bezstresowe itd... wiec jak cos to tylko taka opcja wiec mozecie sie rozgladac ja niemam czasu szukac ale jak jakies konkretne propozycje bedą to prosze podawac cos sie wybierze... to wkoncu prawie za miesiac :D wiec konkrety panowie :D

Jezeli opcja darmowego :crossy: noclegu kolo wiednia wchodzi w gre to mysle ze cel pierwszego dnia mamy ustalony, kwestia tlyko umowienia sie na godzine i miejsce startu.

Kolejne dni mysle ze mozna ustalic w czasie pierwszj nocy...

Teraz trudno przewidziec pogode itp wiec mozna co najwyzej zrobic rozne opcje - potem tylko wybrac.

Il diavolo - jezeli sie zdeklarowales nas przyjac pierwszy dzien i dalej to aktualne to podaj jakies konkret miejsce, gdzie sie spotkamy. Godzina dojazdu oczywsice bedzie sliska- wczesniej po prostu zadzwonimy.

Edytowane przez CiasnyBaniak

Siemano!

Mój adres (i miejsce spotkania proponowane przezemnie) to:

Linzerstrasse 103/14

1140 Wiedeń

tel. +436769404476

tel. +4369911544988

Wypadało by uprzednio zadzwonić abym był w domu!

Pozdrosy

:icon_mrgreen: ZŁY B. :icon_razz:

No to panowie czy ktos moze sie zdeklarowac na 100000000% ze jedze prucz mnie ???? ja na pewno bede jechal ale czy ktos jeszcze z polski hmmm... tylko zeby nie było pozniej ze nie jade :notworthy: :buttrock: jakos trzeba zaczac ten sezon :buttrock: :banghead:

No to panowie czy ktos moze sie zdeklarowac na 100000000% ze jedze prucz mnie ???? ja na pewno bede jechal ale czy ktos jeszcze z polski hmmm... tylko zeby nie było pozniej ze nie jade :buttrock: :banghead: jakos trzeba zaczac ten sezon :biggrin: :clap:

bez paniki :buttrock: jeszcze zostal miesiac, zacznij motor przygotowywac. My tzn. Ja i Cisanybaniak :notworthy:

jedziemy na pewno.

Sa dwie opcje:

Albo wyjedziemy w czwartek popoludniem- na sam nocleg do wiednia i potem nastepny dzien miec caly na Alpy

albo wyjedziemy w piatek rano- tak jak bylo wczesniej.

Mi osobiscie podoba sie opcja 1 z tego wzgledu ze zyskamy dzien extra.

Pzdr

• 1 miesiąc temu...

Wiec z tylu twardzieli wszyscy wymiękli poza Tubą i mną.

Juz możecie żałować.

Każdemu motocykliście moge teraz świadomie polecić Alpy.

Jak ktoś sie wybiera tam - trzeba przejechać trasą z Włoskiej Cortiny - przez Bolzano aż do Insbrucka... ( oczywiscie wszystko bocznymi trasami) !

300 km mega serpentyn, :smile: zajebiście.

Tutaj wrzuciłem pare zdjęć:

www.ral.pgr.clubnet.pl

Wiec z tylu twardzieli wszyscy wymiękli poza Tubą i mną.

Juz możecie żałować.

Każdemu motocykliście moge teraz świadomie polecić Alpy.

Jak ktoś sie wybiera tam - trzeba przejechać trasą z Włoskiej Cortiny - przez Bolzano aż do Insbrucka... ( oczywiscie wszystko bocznymi trasami) !

300 km mega serpentyn, :icon_mrgreen: zajebiście.

Tutaj wrzuciłem pare zdjęć:

www.ral.pgr.clubnet.pl

Witam ,

przez to że nie moglem sie zalogowac na forum przez ost czas uciekł mi wyjazd - co by nie powiedzec zycia :biggrin:

Jesli jeszcze kiedys bedziecie sie wybierac w tamte rejony - jade z Wami

Pozdrawiam

Tomek

Siemianowice