DRACO Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Waldku jak dobrze Cie znowu zobaczyc juz dawno myslalem co sie z Toba dzieje Waldku jak dobrze Cie znowu zobaczyc juz dawno myslalem co sie z Toba dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINTAJ Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 JA MAM VN 700 TEZ Z "NALEPKĄ" ZAMIAST TABLICZKI ZNAMIO.... PRZYTARGANĄ 2 LATA TEMU (10.2005) Z HOLANDI I ZERÓWKE PRZESZEDL NORMALNIE (PODOBNO) ZOBACZYMY JAK POJADE NA STACJE DJAGNOSTYCZNĄ NA WIOSNE. ALE NABIJAŁEM TABLICZKE W VW PASSACIE (2002r) I NIEBYLO PROBLEMÓW KOSZT OK 30 PLN. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Idzie wiosna - sporo nowych nabytkow pojawilo sie na forum. Moze warto odswierzyc dla nowicjuszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulcan 2000 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wlasnie dolaczylem do tego forum,pozdrawiam :crossy: oczywiscie vroc :biggrin: ,niebawem podam numer Znowu ja,moj numer VROC 29433,do zobaczenia niebawem w Polsce :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) i ja też vroc 29353 pozdro dla maniaków to moje cacko http://i43.tinypic.com/dpeftl.jpg Edytowane 4 Marca 2009 przez colin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Fajowsko ze VROC-kow przybywa ja ten ped zapoczatkowalem a teraz sam ujezdzam inna maszynka zupelnie z innego swiato bo BMW K1200RS ale tak sie zycie pogmatwalo ze mosialem sie przeniesc do Norwegii i potrzebowalem szybkiego tutysty do smigania Polska a nowy moj kraj ale i tak VN bedzie w moim sercu i pewnie na emerytorze do niego wroce VN-gora !!!!!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Co prawda zarejestrowałem się w zeszłym miesiącu ale i tak wypada się pochwalić. Mój nr VROC w sygnaturce. Fotki wrzucę jak zrobię :wink: bo póki co nie było albo pogody albo czasu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No to i ja się pochwalę VROC#29540 :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam wszystkich. Zarejestrowałem się czekam na nr. jak co to dam znać. Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie. Miłego latania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Kurcze jak długo czekaliście na nr. z VROC. Chyba mnie ktoś tam nie lubi :biggrin: . Czekam cierpliwie a tak na marginesie to tu troszkę cicho jest .Może ktoś to ruszy :P. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Kurcze jak długo czekaliście na nr. z VROC. Chyba mnie ktoś tam nie lubi :biggrin: . Czekam cierpliwie a tak na marginesie to tu troszkę cicho jest .Może ktoś to ruszy :P. Pozdro Ja czekałem jakieś dwa tygodnie. A cicho pewnie dlatego że wszyscy jeżdżą :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manio Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam. No mam, już jest tak wyczekiwany, :buttrock: a jednak ktoś w VROC zna się na ludziach hahaha :icon_razz:. Proszę bardzo oto mój NR. VROC #30111. Grzesio masz racje ja też śmigam. Fajnie by było by się coś ruszyło. Może jakieś fajne naszyweczki z Logo. Miło by było się pokazać z czymś takim. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Cześć :biggrin: Ja mam 30113, jestes niewiele przede mną :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meniol Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam Wszystkich. Mnie również również miło dołączyć do osób na forum, oraz użytkowników VN800 classic. nr VROC: w oczekiwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meniol Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam ponownie. I stalo sie- dzisaj dostałem maila ze swoim VROC: 30258 A tak na marginesie, ktoś tu jeszcze zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi