mierzynskim Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam! Temat mowi sam za siebie: w mojej Viruni podczas zmiany biegow cos chrobocze. Nie znam sie na mechanice, ale jak bym mial to sobie wyobrazic, to powiedzial bym, ze cos, co gdy wcisnie sie sprzeglo powinno dawac kolom zebatym na tyle luzu, aby mogly sie bez problemu zejsc, nie dziala do konca i one zamiast zazebiac sie swobodnie, ocieraja sie o siebie ze zgrzytem... Przepraszam, ze tak nie fachowo, ale nie znam sie na tym, a chce opisac to tak, zebyscie wiedzieli o co chodzi i jak to mniej wiecej wyglada... Postaram sie wrzucic na stronke (link ponizej) mp3 z nagraniem tego dzwieku, ale nie obiecuje... Za wszelka pomoc niech wam beda dzieki. :notworthy: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) az tak dokladnie to nie wiem o co ci chodziale jak wrzucasz bieg to slychac KLINGczy cos ociera i ciezko go wrzucic?? jak kazdej zmianie biegow towazyszy KLING :) :icon_exclaim: to normalne, ja tez tak mam i wszyscy znajomi co maja chopery Edytowane 30 Stycznia 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 az tak dokladnie to nie wiem o co ci chodziale jak wrzucasz bieg to slychac KLINGczy cos ociera i ciezko go wrzucic?? jak kazdej zmianie biegow towazyszy KLING :offtopic: :biggrin: to normalne, ja tez tak mam i wszyscy znajomi co maja chopery Jak wrzucam jedynkę, to tak troszkę go szarpie, i chrupie. To chyban ie jest kling... Trochę za głośne to to... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 najlepiej podjedz do jakiegos mechaniorai niech sam zobaczy a jak jedynke wrzuce to tez szarpnie u mnielekko ale szarpnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi