Skocz do zawartości

Dobre sluchawki do kasku

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

proponuje kupic sluchawki koss spark plug lub koss the plug, mozna dostac za mala kase na allegro. sadze ze to jest jedyna mozliwosc skoro chcesz jezdzic z nimi w terenie, wada jest tylko to ze w tych sluchawkach bedziesz 'odciety' od swiata, pozatym to jest koss wiec bardzo dobra jakosc dzwieku.

pozdrawiam

jesli chodzi o koss'y to wcale taki odciety nie jestes. osobiscie slucham muzy na moto zadko i TYLKO jesli jade na spkojny cruise po polach/lasach, bez szalenstw i napewno nie po drogach publicznych. z KOSS'ami w uszach slysze bardzo dobrze muze jak i silnik i dzwoeki zewnetrzne. jest wprost idealnie, takze gorąco polecam. a przy glsonym moto to i tak niewiele sluchac naokolo.

Co do sluchawek to KOSS fajna sprawa choc trzeba sie przyzwyczaic z poczatku- dzwiek jest zauwazalnie inny niz w innych sluchawkach co moze na poczatku denerwowac. no i to wkladanie w uszy.. a i przy wyjmowaniu czasem mi ten korek zostaje. ale jakosc dzwoeku i to ze nie slyszysz tramwaju i ludzi naokolo wszystko rekomensuje.

A ja podobne pytanko tylko troszke inne jaki proponujecie zestaw słuchawkowy z mikrofonem wiecie takie cuś na dwa kaski dobre jest w podróży :icon_evil: Własnie z kumplem się czaimy an to ale nie wiemy co kupić za dobrą kase :cool: Moze wy cos poradzicie ??;)

Co do sluchawek koss the plug to mam takie od Sonyego za jedyne lol 190 zl i sluza mi na motocyklu jak i na co dzien od 2-3 lat problem jest taki ze gumki ktore sie naklada (rozne rozmiary) mi zaginely .... a problem jest taki ze nigdzie nie mozna ich kupić ....... niestety ..... wiec chyba kupie drugi firmy "krzak" na allegro ....

wiem ze te sluchawki sa świetne tylko sie trzeba przyzwyczajić .....

jezeli by ktos wiedzial gdzie mozna kupić gumki byl bym wdzieczny ......

ps. Przepraszam za bledy ale dzis na stoku sobie zlamalem lopatke i jestem CALY w bandarzach i dosc trudno jest mi pisac.....