Gogol Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 wszystko dokładnie jak w tytule, potrzebuje serwisówke do mojego fajera sc33 rocznik 97 z tym ze w języku polskim(o ile coś takiego istnieje), jeśli ktoś ma namiary byłbym dźwięczny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puczy Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 http://www.blackbears.ru/manual/files/Honda_CBR900RR_siema.Ja zciągałem do swojego z tej strony.to są schematy.Ale da się zrobić.Mam jeszcze niemiecką serwisówkę ale to jest ksiązka więc nie dam jej.Jak jakieś dane czy coś poradzić to wal do mnoie na gg.4397794Swojego w mak rozebrałem i zrobiłem więc coś pomogę jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Bardziej chodziło mi o coś w stylu serwisówki które podaje Mouse( którą z resztą mam) z tym że zależy mi na polskiej wersji żebym nie musiał szukać po słownikach słów których nie rozumie, co czasami ze względu na język techniczny używany w nanualach jest po prostu żmudne, czasochłonne i nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Bardziej chodziło mi o coś w stylu serwisówki które podaje Mouse( którą z resztą mam) z tym że zależy mi na polskiej wersji żebym nie musiał szukać po słownikach słów których nie rozumie, co czasami ze względu na język techniczny używany w nanualach jest po prostu żmudne, czasochłonne i nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Bardziej chodziło mi o coś w stylu serwisówki które podaje Mouse( którą z resztą mam) z tym że zależy mi na polskiej wersji żebym nie musiał szukać po słownikach słów których nie rozumie, co czasami ze względu na język techniczny używany w nanualach jest po prostu żmudne, czasochłonne i nudne. Qrcze poprostu nie mogłem po ludzku napisać tego tematu bo ciągle coś blokowało i niby nie chcoało się wysłać, a jak już załadowało strone i wysłałem odpowiedź to od razu x4 :biggrin: Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Harvester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Widze z enie tylko ja mam problemy zpisaniem postow na forum :)Nie ma serwisowek po polsku i musisz sie z tym pogodzic. Jezeli cos znajdziesz to na zasadzie ze ktos napisal sobie w domu w wordzie i wyslal w swiat, narazie widzialem tylko 3 takie serwisowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi