jose1990 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Potrzebuje serwisowki do HONDY MBX50. A także jakies linki ze sklepami w ktorych dostane części do HONDY MBX50. Prosze o pomoc. Nie długo bede go malowal jaki lakier gdzie kupic i czym zmyc naklejki z plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Potrzebuje serwisowki do HONDY MBX50 A czego dokladnie potrzebujesz ?? Bo serwisowka jako taka raczej nie istnieje (a przynajmniej mi nie udalo sie jej znalezc w necie) A także jakies linki ze sklepami w ktorych dostane części do HONDY MBX50. sklp.larsson.plsklepmotocyklowy.plmotobot.plbielbike.com.pl Nie długo bede go malowal jaki lakier gdzie kupic i czym zmyc naklejki z plastiku? Sproboj podgrzac suszarka, powinny zejsc Edytowane 27 Stycznia 2007 przez rozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A czego dokladnie potrzebujesz ?? Bo serwisowka jako taka raczej nie istnieje (a przynajmniej mi nie udalo sie jej znalezc w necie)sklp.larsson.plsklepmotocyklowy.plmotobot.plbielbike.com.plSproboj podgrzac suszarka, powinny zejsc Masz HONDE MBX50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 To mam kilka pytań. Ile ci pali? jaki V-max? Jak możesz wyślij mi fotki na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Vmax 90km/h, pali 4-6l w zaleznosci od stylu jazdyFotki masz tutaj http://www.bikepics.com/members/rozek/89mb...sp?i=115744&s=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jose1990 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Gdzie moge kupić przepustnice do mojej HONDY? U mnie pomiedzy 4-6 tys. obrotow przerywa i nie chce sie rozpedzic tylko na wiekszych biegach musze zredukowac lub wysprzeglic. U ciebie tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 U mnie jest wszystko wporzadku. A jak zredukujesz i na nizszych biegach wkrecisz na wysokie obroty, to pozniej na wyzszych biegach dobrze idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niumen Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Potrzebuje serwisowki do HONDY MBX50. A także jakies linki ze sklepami w ktorych dostane części do HONDY MBX50. Prosze o pomoc. Moto-RexAutoryzowany Dealer-serwis Honda/Ducatiwww.moto-rex.plSalon:60-555 Poznan ul.Bukowska 35a Tel:508121906 lub 501046108Tam wszystko dostaniesz do tych motocykli Pozdro. Nie długo bede go malowal jaki lakier gdzie kupic i czym zmyc naklejki z plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi