Camaross Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja polecam tą http://www.allegro.pl/item160578693_nowa_r...rka_od_ss_.html kominiarke ...... i mówie ci o wiele wszybciej dojdzie ;D ;] a kominiarka jest ekstra polecam !!! :icon_mrgreen: :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRŻACZEK Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja kupiem w Auchan w akcesoriach narciarskich za 27 zł ...ma jeden otwór na oczy ..i kilka małych otworków na usta i nos żeby się para nie zbierała..cała jest wykonana z polaru..jest super cieplutka i się nie zsuwa :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie kupuj takiej z dwoma otworami na oczy. Ja mam taką i ciągle widzę ten pasek pomiedzy oczami (irytujące). Na szczęście nie była droga, teraz szukam takiej z jednym otworem na oczy i jakąś siatką w miejscu ust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi