Skocz do zawartości

Potrzebna krew !

esophie
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebna jest krew!!!!

Proszę wszystkich, którzy mogą, aby zgłosili się do nas ( Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Poznaniu, ul. Marcelińska 44) i oddali krew.

Oczywiście podając numer Motocyklowego Banku Krwi 777.

W stacji brakuje krwi, proszę o pomoc!

Eliza

p.s. Krwi brakuje w ogóle, nie mam na myśli konkretnej osoby, ale mając w pamięci akcję oddawania krwi dla ZiuTa, myślę, że można na Was liczyć!

Edytowane przez esophie

esophie napisał:

Zapraszamy od 7.00 do 15.00, co do browara, to dzien przed nie radze pic, bo organizm bedzie oslabiony:-)

dzieki za zainteresowanie

Do której macie czynne w sobotę? Póki co to codziennie oprócz niedzieli mam jakiś egzamin, itp. więc wolał bym nie paść :notworthy: Znalazłem gdzieś info że w sobotę do 13 czynne... Jeżeli tak jest to istnieje duża szansa że się wyrobię :)

cześć Eliza

Niestety ja jeszcze nie mogę, ale złapałam jednego marudera co ostatnio sie wymigła :notworthy: W przyszłym tygodniu, bo wcześniej nie może odda krew moja siostra AGA.

Pewnie jeszcze kilku chętnych znajde :)

Pozdrawiam

Pierun napisał:

Do której macie czynne w sobotę? Póki co to codziennie oprócz niedzieli mam jakiś egzamin, itp. więc wolał bym nie paść ;) Znalazłem gdzieś info że w sobotę do 13 czynne... Jeżeli tak jest to istnieje duża szansa że się wyrobię :)

w sobote pracujemy od 7.00 do 13stej i bardzo serdecznie zapraszamy na Marcelinska:-)

pina napisał:

cześć Eliza

Niestety ja jeszcze nie mogę, ale złapałam jednego marudera co ostatnio sie wymigła :lalag: W przyszłym tygodniu, bo wcześniej nie może odda krew moja siostra AGA.

Pewnie jeszcze kilku chętnych znajde :banghead:

Pozdrawiam

Dziękuję Ci bardzo Pina, fajnie że można na Ciebie liczyć :lalag: , ja sama już bym się kładła, ale też jeszcze nie mogę.

Co do ściągania osób, to próbowałam śćiągnąć tych, którzy ostatnio odpadli z powodu kataru itp., ale niektórych grypa rozłożyła i obiecali oddać krew, jak się już wykurują.

Pozdrawiam! :cool:

Elka

Edytowane przez esophie