Sadek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) skoro to czytasz to pewnie smigasz lub smigales CX'em. Jaka jest odpowiedz na szybkie dodanie gazu rozgrzanego silnika?(bo o zimnym nie ma co mowic) Chodzi o to ze w moim przypadku silnik najpierw sie delikatnie dlawi, a dopiero potem wkreca na obroty. Domyslam sie, ze to moze byc spowodowane niewyregulowanymi gaznikami, ale martwi mnie, ze "ten typ tak ma", dlatego pytam. W kilku zupelnie innych maszynach jakie dane mi bylo macac, po dotknieciu gazu silnik az sie rwal zeby pokazac co potrafi, mam nadzieje ze mozna to osiagnac w CX'ie. pozdrawiam dodano: rzecz w tym, ze chce zrobic regulacje gaznikow(w koncu wiosna idzie), chcialbym wiedziec jakich rezultatow sie spodziewac Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi