banka Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 GRATULUJĘ, gratuluję... fajna sprawa ale cierpliwości wymaga :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja gdzieś wyczytałem, że w Niemcowni można dostać "upgrade" na mocniejsze maszyny po udokumentowanej jeździe na zdławionej maszynie przez wymagany okres "karencji". Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 dolaczam sie do gratulacji :icon_mrgreen: :icon_question: ja mam egzamin ustalony na 27.02....niestety narazie na samo B:( mam nadzieje ze wnet zaczne tez na motor i zdam.bylo by kiepsko w tym sezonie jakbym nie mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Gratuluję! I życzę ogromnej cierpliwości i samych pojętnych kursantów! Pzdr Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ... gratuluje i ... rozumiem teraz ton Twoich wypowiedzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi