Izzy-MM Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zapraszam do przeczytania testu Suzi, oto fragment: ...Przejdźmy może jednak do opisu naszego głównego bohatera testu.Eiger jest... prosty, od razu tłumaczę, że w tym wyrażeniu nie maani grama negatywnych podtekstów. Po prostu w tym sprzęcie nieznajdziemy tony kolorowych przełączników, czy innych nikomuniepotrzebnych zabawek. Wszystko jest na swoim miejscu, łatwe wobsłudze, czytelne i niezawodne. Takie podejście do tematuzdecydowanie mi się spodobało. Do całokształtu pasują plastiki wkolorze khaki, dopełniając wizerunek prostej, żołnierskiejmaszyny.... Zdjęcie Reszta - link :www.moto-magazyn.pl PozdrawiamIz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 piekna ta bestia ;p chciałbym ją mieć narazie niestety pozostaje mi kymco kxr 90 xD znasz moze cene?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) O kurde, dzięki ! Przecież zapomniałem w teście dodać ceny Eigera... aktualnie wynosi ona 33.000 zł. Z tego co wiem, to Suzuki wliczało w cenę przyczepkę do transportu. pozdr.Iz Edytowane 19 Stycznia 2007 przez Izzy-MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ooo fajnie :lalag: nie jest najgorzej co prawda mogłoby być taniej ale cóż za takie cudenka trzeba zapłacić ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi