Opel3366 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam wszystkichChciałbym poznać ludzi mających takie moto w celu wymiany doświadczeń.Porad oraz innych tricków dotyczących tej shadow'y.Moja to 700 z 85 roku wersja USAW tej chwili rozebrana do ostatniej śróbki.Mam nadzieje że uda mi się to wszystko poskładać do kupy :notworthy: .Pozdrawiam i czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) Witaj!Mialem ten model , ale z 84 roku. Sprawowal sie swietnie, wiec jesli chodzi o techniczne aspekty, to niewiele pomoge...Przez 35 tys km jakie na nim zrobilem, tylko lałem paliwo, zmieniałem oleje i opony...a wszystko przy zuzyciu paliwa srednio 4l/100!!!Ale jesli masz jakies pytania, to moze cos doradze- kilku kumpli tez je upala... Edytowane 19 Stycznia 2007 przez Worriot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi