148grzesiek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 witam wszystkich! nie wiem jak wyeliminowac luz na kierownicy moze ktos mial taki sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
germanista Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 witam wszystkich! nie wiem jak wyeliminowac luz na kierownicy moze ktos mial taki sam problem. czesc kolego tez mialem taki problem jak jecghalem bo wybojach czuc bylo luz na kierownicy popuscilem ta duza srobe na srodku (chyba klucz 24 i ile pamietam) i pod spodem jest taka nakretka delikatnie dekrecilem ja przy pomocy srubokreta i malego mlotka dociagnalem potem to glowna srube i mam juz spokoj uwazaj tylko zeby nie za mocno ja dociagnac czuc bedzie potem podczas jazdy ze za ciezko chodzi..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi