bocian1989 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) CZesc !!!Mam do was wielka prosbe. Urwały mi sie kabelki, które były podłaczone do stacyjki w Hondzie NS1, i nie wiem jaki kolor, gdzie mam przylutowac. Pomóżcie. Edytowane 11 Stycznia 2007 przez bocian1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 sciagnij sobie serwisowke i na schemacie bedziesz mial kolory i gdzie one przychodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocian1989 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 A w ogóle jest serwisówka do NS1 ?? Gdzie mozna ja sciagnąc ?? Odpiszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 hehe, pojecia serwisowki do tego motocykla nikt nie zna:D na szczescie w zaciszui swego garazu lubie posiedziec przy swoim egzemplarzu dzieki czemu jestem w stanie zdradzic ci, ze czerwony laczymy z czarnym, zas dwa pozostale, znaczy sie zielonyi czarno-bialy- takze laczymy ze soba. te dwa pierwsze odpowiadaja za polaczenia instalacji z akumulatorem, zas drugie za rozlaczenie modulu etc.dodam, iz lepiej aby czerwony i czarny laczyly sie na tej wiekszej powierzchni stykow w stacyjce, jezeli ja rozbierales to bedziesz wiedzial o co chodzi. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi