Pierun Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam.Takie pytanko. Co do jakości butów SIDI to chyba nikt nie ma zbytnich zastrzeżeń, a jak jest z rękawicami? Zainteresował mnie model R1. Ma ktoś takie rękawice? Jeździł ktoś w nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik1 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ja ostatnio kupilem ale R3 nie R1, trudno mi cos o nich powiedziec bo za bardzo nie mialem gdzie ich wyprobowac. Wygladaja na dosc dobrze zrobione, pozniej sie okaze czy aby tylko na takie wygladaja. Jak chcesz jakies produkty sidi to duzy wybor jest w rapid - motocykle w poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ja ostatnio kupilem ale R3 nie R1, trudno mi cos o nich powiedziec bo za bardzo nie mialem gdzie ich wyprobowac. Wygladaja na dosc dobrze zrobione, pozniej sie okaze czy aby tylko na takie wygladaja. Jak chcesz jakies produkty sidi to duzy wybor jest w rapid - motocykle w poznaniuWłaśnie w Rapidzie zwróciłem na nie uwagę. Ceny dość przystępne. A znalazłem R1 za 200zł (!) na allegro, dzisiaj podjadę może je obejrzeć i ew. kupię... Niedługo już się mogą przydać jak taka zima będzie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Właśnie w Rapidzie zwróciłem na nie uwagę. Ceny dość przystępne. A znalazłem R1 za 200zł (!) na allegro, dzisiaj podjadę może je obejrzeć i ew. kupię... Niedługo już się mogą przydać jak taka zima będzie ;)Ja oglądałem model R2 i bardzo fajne były :) Jakości wykonania nie można nic zarzucić, dobry krój i ogólnie jakość/wytrzymałość jest chyba na poziomie butów SIDI ;) W rapidzie R1 kosztuje chyba 300zł o ile dobrze pamiętam, więc te na allegro to prawdziwa okazja :flesje: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi