amigas Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Eh więc tak . Kupiłem sobie motorowerek na miasto. Wszystko gitarra przerejstrowałem, ale , że nie jezdziłem to nie przepisałem oc od sprzedającego. ono skończyło się w październiku. Zostawiłem kase mameiie, żeby to wtedy załatwiła (nowe oc już na mnie) bo ja byłem na zachodzie. Mama oczywiście zapomniała. I teraz pytanie. własnie odkryłem co się stało mam 3 miechy braku ciągłości w oc. Co mi za to grozi? jak się z tego wymigać? Czyli ogólnie co teraz robić:icon_biggrin: Oprócz rzecz jasna jak najszybszego wykupienia OC:) Ubezpieczenie poprzednio (porzedni właściciel) było w PZU i ja też mam zamiar je tam wykupić ( o ile ten zamiar robi jakąś różnicę) PS: Jeżeli było to prosze dajcie linka do atakiego tematu, lub go połączcie z takowym bo b się staram ale nie mogę się dokopać:/ Edytowane 3 Stycznia 2007 przez amigas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zadzwoń do gościa od którego kupiłeś sprzęta i przepisz OC(o ile jest taka możliwość) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 nic sie nie stanie... idziesz do pzu zaplacisz normalknie oc plus oc za zalegle 3 miesiace jak stawka bedzie na motorower 12zl to zaplacisz 12zl + (12/12=1zlza miesicac czyli 1* 3 miesiace =3zl czyli 12+3zl = 15) to tak mniej wiecej zalezy ile oc bedziesz mial czy masz znizki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi