tekla_to Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam, Załączam link do filmiku (nie mojej produkcji) lecz mój GS posiada identyczną przypadłość. Nie mam pojęcia co to może być. Podejrzewam albo łańcuszek rozrządu albo maksymalnie rozregulowane zawory. Proszę o pomoc. ------------------------------------------------------------------------------------------------ http://video.google.pl/videoplay?docid=-76...1769169&q=gs500 :) ------------------------------------------------------------------------------------------------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ten GS z filmu jest forumowego kolegi, przeszukaj forum to znajdziesz dyskusje na temat tych stukow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi