Gość Sylwek Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam, wybieram się na Słowację na początku sierpnia. Jadę na kilka dni, góra pięć. Jeżeli ktoś ma ochotę się dołączyć to zapraszam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 dzisiaj bylem na slowacji na jednodniowy wypad.traska:piwniczna-kroscienko-czorsztyn-spiska bela-tatranska lomnica-lysa polana-zakopane-nowy targ-kroscienko-piwniczna. zaluje tylko ze do zakopca pojechalem, ludzi jak mrowek, pelno samochodow, droga z lysej polany do zakopca tragedia tam przydaloby sie enduro, od zakopca do nowego targu tez tragedia sznur samochodow walka o ogien. nastepnym razem jade i wracam przez slowacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2003 I wróciłem, było zajebiście. Miałem objechać i pozwiedzać Słowacje a skończyło się na tym że przekroczyłem granice w Chyżnym i zatrzymałem się w Slonica Osada. Spotkałem tam kumpla który był kierownikiem na obozie dla młodzieży. Nie pamiętam kiedy tyle się bawiłem i piłem ale jestem zadowolony. Muszę zrobić sobie około 2 tyg abstynecji. Ah te słowaczki, 90 % sukcesu to mieć motor i same sie pchają. W tych okolicach jest raj dla endurowców i crosowców, polecam bo terenu jest bardzo dużo do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi