JonekBP Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 A tak pozatym zobacz sobie pare tematów w dól i tam znajdziesz temat "80cm co na to Policja?" i sobie poczytaj o tym !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 czytałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) a juz im sie chce napewno doczepiac ze jedziesz te 70 musial bys na niezlego swira a na stacji kontroli wkladasz cos zeby iglica sie nie podniosla zaduzo i przechodzisz bez problemu :D zalezy jaka stacja konttroli bedzie o to sie nie boj polowa policji wie o takich 80 na 50 lub 125/50 tylko nie przekraczaj tych 70 jak bedziesz jechal obok nich lub cos takiego ;) to przymknom oko :D Edytowane 28 Grudnia 2006 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja to mialem taki przypadek moją 125 xD Lece se ze 110km\h i w nagłej chwili za zakrętem wyłoniła się policja,a ja po hamulach lekki pisk patrzą na mnie jak an debila(oczywiście Policja) jade gdzieś 70-80dych nie wiedziałem ile bo mi wtedy licznik nie chodził ;/;/ ;) Ale i tak nic nie zrobili więc się nie martw oto :D Pozdrawiam Jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 TZR 50 w starej budzie byla robiona do roku 2000. kolega wyrwal taka za 2,700 tyle ze zatarta, zalozyl 'kit tuningowy' na 70ccm i jakos mu to jechalo. moze gdyby nie krzywa rama, spalone sprzeglo i jak to w NIEKTORYCH minarelkach sypnieta skrzynia to by mu ze 110 lecialo. mowi coprawda ze wiecej, wiecej, ale gdzie tam :icon_arrow: :) proponuje wyhaczyc ns1 z gaznikiem 18mm i masz sprawe spalania zalatwiona. poza tym, mimo, ze ja mam 23 mm zmiescilem sie raz ponizej 3,0-3,5 litra we dwie osoby, tyle, ze jechalem nie przekraczajac ok. 8 tysiecy rpm. wszystko jest mozliwe, jednak do takiego efektu trzeba byc naprawde cierpliwym:P:P:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi