vespucci Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jak w temacie, po czym poznać że kurtka ramoneska jest szyta dla kobiet a poczym że dla facetów. Wiem że koszule męskie, spodnie itd są rodzaju żeńskiego i męskiego jak tu jest z ramoneską ? Chciałbym nie popełnić głupiej gafy :banghead: Jeśli temat był lub cos jest w nim nie tak => koszPozdrawiam i dziękuję za konkretne odpowiedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Pierwsze słysze że te kurtki są osobno dla mężczyzn i kobiet. Ja kiedyś miałem taką kurtke i teraz nosi ją moja dziewczyna. Wg mnie ramona to ramona Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi